وال پست در سوله سازی چه کاربردی دارد؟

وال پست سوله یکی از روش هایی است که جهت ایمن سازی دیوارهای سوله در برابر انواع نیروی های خارجی مخرب انجام می شود. سوله ها همان ساختمان های فلزی هستند که سقف آن ها به صورت شیب دار ساخته خواهد شد. در واقع اسکلت فلزی به عنوان پایه و جزء سازه ای اصلی سوله به کار می رود. بسیاری از سالن های ورزشی، سالن های تولید دام و طیور، انبارها و … در شهرک های صنعتی به صورت سوله طراحی می شوند.

حال این سوال پیش می آید که نقش وال پست در سوله سازی چیست؟ اصلا چه نوع وال پستی برای سوله انتخاب بهتری است؟ در این مقاله از سایت نوین وال مش می خواهیم به معرفی کامل وال پست سوله، اهمیت آن و چگونگی اجرای وال مش سوله بپردازیم.

اهمیت دیوارهای پیرامونی سوله

شاید فکر کنید که صالا اجرای وال پست سوله برای دیوارهای آن چه اهمیتی دارد؟ سوله ها معمولا در شهرک های صنعتی و در فضاهای باز ساخته می شوند. در نتیجه این سوله ها همراه در معرض باد، طوفان و نیروهای خارجی مانند زلزله هستند. مهندسان همواره تمام تلاش خود را می کنند تا اجزای سازه اصلی ساختمان را ایمن بسازند. اما از اهمیت دیوارهای غیرسازه ای غافل می شوند.

دیوارهای پیرامونی در صورت ایمن نشدن می توانند ترک خورده و ریزش پیدا کنند. ریزش دیوار پیرامونی بزرگ ترین عامل ایجاد خسارت های مالی و جانی در ساختمان ها است. درنتیجه با توجه به آیین نامه 2800، تمامی دیوارهای سوله ها باید با استفاده از نگهدارنده دیوار یا همان وال پست سوله ایمن شوند.

روش اجرای وال پست در سوله ها

وال پست سوله به روش های مختلفی اجراء می شود. وال پست فلزی، وال پست بتنی و وال پست مش جزء انواع این روش ها می باشند. وال پست فلزی با کمک میلگرد بستر در دیوار چینی و وادارهای افقی و قائم اجراء می شود. اجرای این روش نیاز به تخصص بالایی داشته و همزمان موجب افزایش هزینه ها و افزایش مدت زمان اتمام پروژه می شود.

وال پست بتنی از مقاومت و استحکام بسیار بالایی برخوردار است. اما در عوض هزینه اجرای این نوع وال پست به دلیل گران بودن محصولات آن بسیار بالا می باشد. همچنین وال پست بتنی مدت زمان اتمام پروژه ساختمانی را بسیار طولانی تر می کند.

روش دیگر اجرای وال پست سوله، وال مش می باشد. وال مش سوله جدیدترین و مدرن ترین روش جهت اجرای نگهدارنده دیوار است. این روش با استفاده از توری مش فایبرگلاس و چسب اپوکسی وال مش اجراء می شود. مزایای وال مش موجب حذف وال پست فلزی سوله در طول زمان شده اند. توجه داشته باشید که وال مش کاملا مورد تایید سازمان نظام مهندسی کشور بوده و به عنوان یک روش استاندارد شناخته می شود.

بهترین نوع وال پست برای دیوار سوله ها کدام است؟

شاید برای شما نیز این سوال پیش آمده باید که بهترین نوع وال پست سوله کدام است؟ کدام روش وال پست برای مهار لرزه ای دیوارهای سوله مناسب تر است؟ با مقایسه وال پست و وال مش می توان به آسانی به این نتیجه رسید که وال مش روش بهتری برای ایمن سازی سوله است. اجرای این روش به تخصص خاصی نیاز ندارد.

همچنین در مدت زمان بسیار کمی می توان این روش را به اتمام رساند. مقرون به صرفه بودن یکی از بهترین مزایای وال مش است که به شدت هزینه های پروژه را کاهش می دهد. بنابراین اگر قصد ایمن سازی سوله را دارید، بهترین پیشنهاد ما وال مش سوله است.

حذف وال پست فلزی چه مزایایی دارد؟

حذف روش های قدیمی وال پست سوله و جایگزین کردن آن با وال مش سوله مزایای زیادی به همراه دارد. اولین مزیت آن این سات که وال مش هیچ بار اضافی را به ساختمان سوله وارد نمی کند. در نتیجه وزن ساختمان بالا نمی رود.

مورد دیگر مقاومت بالای محصولات وال مش در برابر عوامل محیطی مخرب است. این عوامل محیطی می تواند نیروی خارجی، آتش سوزی، تغییرات دما، مواد شیمیایی و … باشد. در نتیجه دوام و ماندگاری این روش بسیار بالا است. البته دقت کنید مزایای وال مش مشروط به طراحی و اجرای استاندارد و صحیح آن هستند.

وال مش، روشی نوین برای مهار دیوارهای سوله ها

معایب وال پست سوله در روش های قدیمی موجب بروز روش جدید وال مش سوله شده است. در واقع با منسوخ شدن روش های قدیمی، روش های جدید جایگزین آن ها می شوند. اجرای وال پست برای سوله الزامی بوده و در این مورد شکی نیست. اما انتخاب روش مناسب برای اجرای نگهدارنده دیوار نیز مهم است.

وال مش روشی نوین، مدرن و استاندارد جهت مهار لرزه ای دیوارهای غیرسازه ای سوله می باشد. وال مش می تواند از فروریزش دیوارهای پیرامونی و غیرسازه ای در هنگام زلزله جلوگیری کرده و مانع از بروز خسارت شود.

قیمت وال پست مش برای دیوارهای سوله چقدر است؟

قیمت وال پست سوله از نوع وال مش بسیار ارزان تر و مناسب تر از وال پست های فلزی و بتنی قدیمی می باشد. در واقع یکی از مزایای وال مش، همین مقرون به صرفه بودن آن است. قیمت وال مش سوله به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. نوع توری وال مش، متراژ دیوارهای سوله، میزان کیفیت محصولات، نوع اجرای وا مش، دستمزد پیمانکار اجرای وال مش و … جزء این فاکتورها هستند.

مسلما هر چه میزان کیفیت ساخت و گرماژ توری بالاتر باشد، قیمت خرید آن نیز بیشتر است. همچنین توری های فایبرگلاس مقاوم به قلیا قیمت خرید بیشتری دارند. مورد دیگری که بسیار اهمیت دارد متراژ دیوارهای سوله است.

هر چه سوله بزرگتر باشد، قیمت وال پست سوله نیز بالاتر می رود. زیرا اجرای وال پس برای آن به محصولات، زمان و انرژی بیشتری نیاز دارد.

خرید و اجرای وال مش برای سوله ها با نوین وال مش

نوین وال مش بهترین تولید کننده وال مش در سراسر ایران است که باکیفیت ترین محصولات وال مش را ارائه می کند. اگر قصد اجرای وال پست سوله با استفاده از مش فایبرگلاس را دارید، حتما باید نسبت به خرید محصولات باکیفیت با دقت عمل کنید.

خوشبختانه تمامی محصولات ارائه شده توسط نوین وال مش دارای تاییدیه رسمی از مرکز تحقیقات راه و شهرسازی هستند. بنابراین می توانید بابت استاندارد بودن و کیفیت قطعات وال مش این مجموعه آسوده خاطر باشید.

جمع بندی

در این مقاله از سایت نوین وال مش به نحوه اجرای وال مش سوله و میزان اهمیت اجرای وال پست در سوله ها پرداختیم. وال پست سوله می تواند از حرکت خارج از صفحه ای دیوارها جلوگیری کرده و مانع از بروز خسارات مالی و جانی متعدد شود. در نتیجه اجرای وال مش در اسکلت فلزی می تواند ایمنی آن را چندین برابر افزایش دهد. جهت خرید وال مش و اجرای صفر تا صد آن تنها کافیست با کارشناسان نوین وال مش تماس بگیرید. کارشناسان اطلاعات لازم را در این زمینه در اختیار شما قرار خواهند داد.

 

 

مقالات مرتبط
وال پست الیافی چیست؟

وال پست الیافی یکی از متداول‌ترین و بهترین روش‌ها جهت مهار لرزه‌ای دیوار‌های غیرسازه‌ای است که از قبل ایمن نشده‌اند. وال پست نوین، وال پست FPR، وال پست مش و وال مش از نام‌های دیگر

ادامه »
وال پست چیست
وال پست چیست؟

وال پست یا نگهدارنده دیوار، روشی است که امروزه جهت مقاوم‌سازی بخش‌های غیرسازه‌ای ساختمان به کار می‌رود. ساختمان‌هایی که در مناطق جغرافیای زلزله خیز و بادخیز قرار گرفته‌اند، بیشتر در معرض تخریب قرار دارند. زلزله‌ای

ادامه »
معایب وال پست و وال مش
انواع وال پست (Wall Post)

انواع وال پست‌ها به عنوان محکم‌ترین و قابل اعتمادترین نگهدارنده‌ها برای انواع سازه‌های بتنی و فلزی شناخته می‌شوند. وال پست متشکل از دو کلمه Wall به معنی دیوار و Post به معنی نگهدارنده است. وال

ادامه »
وال پست و معایب ان
معایب وال پست

معایب وال پست در سال‌های اخیر جزء مواردی بوده‌اند که بسیار مورد توجه مهندسان و کارشناسان حوزه ساخت و ساز قرار گرفته‌اند. در واقع معایب این روش موجب ناامیدی بسیاری از فعالان حوزه ساخت و

ادامه »
میلگرد بستر در دیوار چینی

استفاده از میلگرد بستر در دیوار چینی امروزه در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی دیده می‌شود. زمین لرزه جزء یکی از پرخسارت‌ترین حوادثی است که همواره در کشور ما رخ می‌دهد. درنتیجه مهندسان به فکر افزایش

ادامه »
مشاوره وال مش